VIP Relatieweekend voor partners in relatie en huwelijk

Wil je snel duidelijkheid, heb je weinig tijd, wil je liever geen langdurige relatietherapie?

  Dan kan ik  jou en jouw partner het VIP Relatieweekend van harte aanbevelen

Het relatieweekend heb ik verdeeld over 3 dagen, voldoende tijd om tot de kern te komen 

Voordeel is ook dat je samen een weekend uit de drukte van alledag bent, minder kans op afleiding

Het relatieweekend bied ik aan in Zeist

Wat stellen zeggen over hun relatieweekend:

  • "Eindelijk duidelijkheid over onze (mis)communicatie, thuis kwamen we maar niet verder"
  • "Beter communiceren door minder voor elkaar in te vullen"
  • "We kwamen nader tot elkaar, spannend en bevrijdend tegelijk"
  • "Boosheid bespreekbaar maken, emoties (h)erkennen, beter communiceren, meer begrip, prettig contact"
  • "Gevoelens? Tja, we hadden het er liever niet over. Nu zagen  we in dat dit ook niet hoeft. Gevoelens kun je niet afdwingen, ze zijn er gewoon." 
  • "Onze strijd ging vaak over gelijk willen  hebben. We zien nu in dat het anders kan, begripvol zijn"
  • "Met z’n tweeën door blijven sudderen over hetzelfde kost zoveel energie, we raden ieder ander stel aan om je relatie te verrijken door er hulp bij te vragen"
  • "De bevrijding die je ervaart na zo’n moeilijke tijd van tobben met elkaar, heeft ons erg goed gedaan"
  • "Een memorabel weekend"

Wat kun je van het relatieweekend verwachten:

Het doel is om jullie relatie een flinke stap vooruit te helpen door: eerst aandacht te geven aan ieders persoonlijke verhaal en vragen, jullie wensen en verwachtingen verduidelijken, inzicht krijgen hoe je met elkaar omgaat, wat de knelpunten zijn, hoe je tot steun kunt zijn voor elkaar, meer begrip, beter luisteren, meer onderscheidend zijn, grotere nabijheid, verbonden voelen zonder jezelf daarin te verliezen, wat nu moeilijk gaat verduidelijken, ontdekken hoe je samen en voor jezelf een nieuwe kijk kunt krijgen op jullie situatie en problematiek, nieuwe mogelijkheden verkennen en toegankelijk maken...

Op basis van wat jullie willen en nodig hebben gaan we aan de slag. Ruim voordat het weekend begint, stuur ik voor ieder van jullie een inschrijfformulier met een aantal relevante vragen ter beantwoording. Jullie beschrijving en wensen zijn een  belangrijke leidraad voor de voortgang tijdens het relatieweekend. Het ingevulde formulier krijg ik enkele dagen voor het weekend retour, zodat ik het kan lezen om mezelf goed te kunnen voorbereiden op jullie relatieweekend.

Thema's die zoal aan de orde kunnen komen, zijn: herstel van vertrouwen, duidelijkheid krijgen omtrent de problemen, verliefdheid, onzekerheid of je nog door wilt met elkaar, hoe ruzies aan te pakken c.q te voorkomen, intimiteit meer bespreekbaar maken, hoe een nieuwe start te maken, oudzeer en/of onopgeloste problemen aandacht geven op een manier dat het jullie -zowel persoonlijk als relationeel- verder helpt, etc.

Over mij

Mijn naam is Jan Duits. Ik ben gevestigd als relatietherapeut in Zeist dichtbij Utrecht. Al meer dan 25 jaar geef ik psychotherapie en relatietherapie op basis van EFT en gestalttherapie.

Ik merk steeds weer hoe fijn en bijzonder het is, als partners door de therapie merken dat hun vertrouwen is toegenomen omdat er meer openheid is, duidelijkheid en het gevoel te hebben weer verder te kunnen...

Jan Duits - Relatietherapeut, Huwelijkstherapeut, Gestalttherapeut

Indeling weekend

De therapiesessies zijn verdeeld over 3 dagen: vrijdagmiddag 1 sessie, zaterdag 2 sessies, zondagochtend 1 sessie. Als jullie voorkeur hebben voor een verdeling over 3 andere dagen in de week, dan is dat bespreekbaar. Een sessie duurt ongeveer 5 kwartier.

Contact na het weekend

Na jullie Relatie Weekend spreken we binnen 6 weken een vervolgsessie af. Gedurende 3 maanden na het weekend is het mogelijk contact te houden via telefoon of email.

Indeling weekend, verblijfsmogelijkheden, omgeving Zeist

Attentie: zoals bekend is de horeca binnenkort weer open, zij het beperkt. Tijdens het relatieweekend is verblijf in Zeist of omgeving aanstonds dus mogelijk. Bed & Breakfast  ka  natuurlijk ook. Zie onderstaand een aantal opties voor jullie verblijf.

In het relatieweekend doen we 4 therapiesessies, na het weekend volgt dan nog een 5e vervolgsessie (die sessie spreken we nog af). De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte te Zeist. Er zijn geen andere stellen, de volledige aandacht gaat uit naar jullie relatie.

Tip: het is ook mogelijk om midweeks een drie-daagse in te plannen! Wellicht te combineren met een vakantie in de bosrijke omgeving  van Zeist?

Voor jullie verblijf kun je bijvoorbeeld kiezen voor een luxe hotel-arrangement bij Hotel/restaurant/theater FIGI , nabij het centrum en Slot Zeist. Andere aantrekkelijke hotels zijn: Kasteel Kerckebosch Zeist, Oud London  nabij Austerlitz, Hilton Soestduinen. Van stellen hoorde ik dat conferentiecentrum Woudschouten en hotel De Biltsche Hoek ook zeer aangenaam zijn om te verblijven. Gastvrije en betaalbare Bed en Breakfasts zijn er ook volop. Voor meer informatie over de mooie omgeving van Zeist zie: Het Utrechts Landschap en Stad Utrecht.Click to replace anchor text

More...

Slot Zeist
Tuin Slot Zeist

Mogelijk kan een deel van de kosten door de ziektekostenverzekering worden vergoed. Werkgevers zijn meestal wel bereid om -deels- de kosten van een relatieweekend te vergoeden. Het is een feit, dat als mensen thuis relatieproblemen hebben dit meestal een negatieve invloed heeft op de werksituatie.  Gaat het thuis goed dan heeft dat ook positieve invloed op je contacten met anderen (familie, vrienden, buren, bekenden, collega's, sportieve relaties).