VIP Relatieweekend

Kortdurende relatietherapie

Wil je snel duidelijkheid, heb je weinig tijd, liever geen langdurig traject relatietherapie?

  Dan zou je voor het relatieweekend kunnen kiezen

Het relatieweekend is verdeeld over 3 dagen, goede basis voor een inspirerend en leerzaam weekend

Belangrijk voordeel: je bent dit weekend uit de hectiek van alledag, exclusief aandacht voor elkaar

Het relatieweekend bied ik in Zeist aan, alsook in Nieuwkoop (samen met mijn collega Hilda)

Wat stellen zeggen over hun relatieweekend:

  • "Eindelijk duidelijkheid over onze (mis)communicatie, thuis kwamen we maar niet verder"
  • "Een verhelderende kijk op aannames die we maakten en niet bleken te kloppen"
  • "We kwamen nader tot elkaar, dat was wel spannend maar ook bevrijdend"
  • "Boosheid bespreekbaar maken, emoties (h)erkennen, beter communiceren, meer begrip, prettig contact"
  • "Gevoelens? Tja, we hadden het er liever niet over. Nu blijkt dat dit ook niet hoeft. Het gaat er vooral om hoe je met gevoelens omgaat, niets moet, de druk van de ketel, weten hoe je elkaar steun kunt geven..."
  • "Onze strijd ging vaak over ons eigen gelijk, dat doen we niet meer"
  • "Met z’n tweeën door blijven sudderen over hetzelfde kost zoveel energie, we raden ieder ander stel aan om je relatie te verrijken door er hulp bij te vragen"
  • "De bevrijding die je ervaart na zo’n moeilijke tijd van tobben met elkaar, heeft ons erg goed gedaan"

Wat kun je van het relatieweekend verwachten:

Het doel is om jullie relatie een flinke stap vooruit te helpen door: eerst aandacht te geven aan ieders persoonlijke verhaal en vragen, jullie wensen en verwachtingen verduidelijken, inzicht krijgen hoe de omgang met elkaar steeds vast kan lopen en wat je eraan kunt doen.

Op basis van wat jullie willen en nodig hebben gaan we aan de slag. Voor het weekend sturen jullie mij informatie via een inschrijfformulier, met een beschrijving van jullie zorgen en wat jullie dit weekend willen bereiken, een gewenst resultaat. Thema's kunnen zijn: herstel van vertrouwen, duidelijkheid over gevoelens en hoe verder te kunnen gaan, verliefdheid, of er nog toekomst is om met elkaar door te gaan, hoe conflicten te voorkomen, 'het houden van' onder de aandacht, intimiteit, een nieuwe start maken, oudzeer achter jullie kunnen laten.

Over mij

Mijn naam is Jan Duits. Ik ben gevestigd als relatietherapeut in Zeist dichtbij Utrecht. Al meer dan 25 jaar geef ik psychotherapie en relatietherapie op basis van EFT en gestalttherapie.

Ik merk steeds weer hoe mooi en bijzonder het is, als mensen tijdens therapie nieuwe ervaringen opdoen die leiden tot bevrijding, inzicht, duidelijkheid, vooruitgang...

Jan Duits - Relatietherapeut, Huwelijkstherapeut, Gestalttherapeut

Indeling weekend

De therapiesessies zijn verdeeld over 3 dagen: vrijdagmiddag 1 sessie, zaterdag 2 sessies, zondagochtend 1 sessie. Als jullie voorkeur hebben voor een verdeling over 3 andere dagen in de week, dan is dat bespreekbaar. Een sessie duurt ongeveer 5 kwartier.

Contact na het weekend

Na jullie Relatie Weekend spreken we binnen 6 weken een vervolgsessie af. Gedurende 3 maanden na het weekend is het mogelijk contact te houden via telefoon of email.

Waar en wat

Het relatieweekend bestaat uit 4 therapiesessies. De sessies vinden gewoon plaats in mijn praktijkruimte te Zeist. Er zijn geen andere stellen. Inbegrepen is 1 vervolgsessie, nader te bepalen tijdstip. 

Het tarief voor het VIP Relatieweekend bedraagt in totaal € 695 (inclusief btw).

Voor jullie verblijf kun je bijvoorbeeld kiezen voor een luxe hotel-arrangement bij Hotel/restaurant/theater FIGI , nabij het centrum en Slot Zeist. Hotel Kasteel Kerckebosch en hotel Oud London zijn ook prettige locaties om te verblijven. Een ander prima verblijf (heb ik van meerdere stellen vernomen) in de directe omgeving van Zeist, zijn het conferentiecentrum Woudschouten en De Biltsche Hoek. Gastvrije en aangename Bed en Breakfasts zijn er ook volop. Meer informatie over de omgeving van Zeist zie o.a.: Het Utrechts Landschap en Stad Utrecht.

Slot Zeist
Tuin Slot Zeist

Soms kan een deel van de kosten door de ziektekostenverzekering worden vergoed. Werkgevers zijn meestal wel bereid om -deels- de kosten van relatietherapie te vergoeden. Als je thuis problemen hebt werkt dat vaak negatief door op je werk. Omgekeerd, gaat het thuis goed dan praat je ook makkelijker over zorgen elders, zoals de werksituatie.

Een goede ontspannen thuissituatie draagt zeker positief bij aan een gezond persoonlijk functioneren buitenshuis. Relatietherapie heeft positief effect op de totale situatie, alles in jou en jullie leven kan er beter door worden. 

Liever twee relatietherapeuten? Man <> Vrouw? Lees dan verder...

Regelmatig wordt mij de vraag gesteld of ik ook relatietherapie doe met een vrouwelijke collega. Omdat ik aan die vraag tegemoet wilde komen, ben ik gaan samen werken met collega relatietherapeut: Hilda Lemaire. 

Dus mocht je belangstelling hebben voor een relatieweekend met mij en Hilda samen (je betaald weliswaar een wat hoger tarief) laat mij dat weten. Je zult er geen spijt van hebben. Hilda heeft al jaren haar eigen praktijk voor relatietherapie, genaamd: 'Doen en Laten' in Alphen aan de Rijn.

Waar bieden we dit VIP-Relatieweekend met z'n tweeën aan? Dat is in Nieuwkoop. Nieuwkoop is een mooi dorp in het prachtige Groene Hart van Zuid-Holland, direct gelegen aan de Nieuwkoopse Plassen.

Spreekt je dit aanbod aan? Neem dan gerust contact met mij of Hilda op. Goede kans dat we een weekend in dit voorjaar kunnen plannen. Wacht niet te lang met reserveren.