Individuele Psychotherapie | Gestalttherapie | Coaching

Heb je last van stress, gaat het niet naar je zin op je werk of thuis? Zit je tegen een burn-out aan, of wil het niet vlotten met je relatie. Word je te vaak geconfronteerd met situaties waar je niet goed uitkomt, er is veel tegenwerking en je voelt je niet begrepen. Dat is frustrerend, maar je kunt er iets aan doen. Verandering is mogelijk.

Ontdek hoe je een probleem kunt omzetten in mogelijkheden, die je verder helpen.

Misschien sta je voor een moeilijke keuze, een keerpunt in je leven? Voorbeelden: scheiden of blijven, omgang met je ex en met je kinderen, nieuwe baan, levensfase, geboorte van je kind, verlies van een dierbare. Wil je jouw onzekerheden, vragen en emotionele beleving over je situatie eens vertrouwelijk en uitvoerig  bespreken? Dat kan, blijf er niet mee zitten.

Heb je last van angst, onzekerheid?

Voel je je in sommige  situaties en bij bepaalde personen, vaak een verlammende angst dat jou dwingt om jezelf te beschermen tegen 'iets?' waar je  maar geen zicht -laat staan grip- op krijgt? Je probeert het beter te doen, maar het lukt niet? Dit wil je niet langer.

Kan deze angst misschien te maken hebben met 'oude pijn'? Ik denk aan een traumatische of nare ervaring van vroeger, er was te weinig aandacht en veiligheid. In therapie door mij gegeven, krijg je de veilige ruimte om te kunnen ontdekken wat je onbewust hindert, dit verder te verduidelijken om  er in je huidige leefsituatie geen last meer van te hebben. 

Meer weten? 

Wil je meer weten over wat ik voor je zou kunnen betekenen voor jouw persoonlijke groei? Dan nodig ik je graag uit om een afspraak te maken. Meestal heb ik op korte termijn ruimte in mijn agenda. Vrijblijvend kennismaken kan ook, je bent van harte welkom.

Tarieven gestalttherapie

Mijn tarief bedraagt € 85,00  voor een individueel consult van  ongeveer 1 uur

NB: Afhankelijk van je financiële situatie is aanpassing van het tarief bespreekbaar

Vergoeding zorgverzekeraar

Ik stuur je per maand via de mail een factuur. Deze kan mogelijk bij je ziektekosten verzekering ingediend worden (mits je aanvullend verzekerd bent, complementaire zorg).

Informatie over vergoeding: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/gestalttherapie

Vergoeding door werkgever

Andere opties voor vergoeding van gestalttherapie zijn:

Het PGB en/of jouw werkgever. Veel werkgevers zijn bereid om werknemers te helpen. Hiervoor kan ik een concreet aanbod doen, gericht op kortdurende therapie (5 tot 8 sessies).