Relatietherapie | Huwelijkstherapie

Ben je op zoek naar inspirerende hulp bij problemen in je huwelijk | relatie?

Enkele voorbeelden waarbij relatietherapie je verder kan helpen

    • Je bereikt elkaar niet meer zoals je dat graag zou willen. Het gevoel van liefde en genegenheid staat op een laag pitje. Je bent niet meer zo gelukkig, blij met elkaar. Je mist dat goede gevoel van weleer.
    • Je merkt dat er meer afstand is, het contact verloopt vaak stroef/oppervlakkig. Je voelt je alleen,  eenzaam soms. Zo wil je niet verder.
    • Jullie hebben te vaak ruzie. Er hoeft maar iets te gebeuren en de emoties lopen hoog op. Er worden nare dingen gezegd. Dit wil je niet meer, je zou weer constructief en liefdevol met elkaar om willen gaan...
    • Mensen in huwelijk of relatie zijn veel samen en kunnen elkaar heel gelukkig maken. Naast liefde en geluk, ontstaan er onvermijdelijk ook problemen die opgelost moeten worden. Dan heb je 'goede communicatie' nodig, communicatie die het beste voor jullie relatie werkt. Dat is geen gemakkelijke opgave. Vaak loopt een huwelijk of relatie vast op de zogenaamde 'onoplosbare problemen'. Je wilt elkaar steunen, het lukt niet en je voelt je beiden tekort gedaan. Het voelt alsof je gevangen zit in een onoplosbare situatie... hopeloos?
    • > Vergoeding van therapie is veelal via de (aanvullende) verzekering mogelijk!

Mogelijkheid voor individueel advies of ondersteuning?

Misschien wil jouw partner -nog- geen relatietherapie. Weet dan dat je ook individueel aan je relatie kunt werken, ofwel in ieder geval voor jezelf jouw situatie eens goed op een rijtje kunt zetten, onafhankelijk. Misschien heb je persoonlijke vragen of wil je neutrale aandacht en hulp bij andere zorgen die je hebt. Wat je vragen ook zijn, je bent welkom voor een kennismaking.

Meer informatie: Individuele Therapie