top image

Logo NVAGT

rbcz logo

EAGT logo

Ik ben geregistreerd bij Registerplein

Gestalt Psychotherapeut, Relatietherapeut & Huwelijkstherapeut

Mijn naam is Jan Duits. Al jarenlang hou ik me bezig met het menselijk gedrag. Ik vind dat interessant, leuk, boeiend en nuttig. Grote vraag voor mij is steeds weer wat ik nog meer kan betekenen om mensen de best mogelijke psychologische hulp te bieden. 

Wat me toch steeds weer verrast heeft is dat leren van het leven met anderen nooit stopt. We zijn echt nooit te oud om te leren. Iedere situatie is immers nieuw, steeds weer kun je aan de bak om er het beste van te maken. Intussen heb ik al zoveel aan opleiding gedaan, boeken gelezen, supervisie, intervisie, therapie gevolgd, heel veel mensen gesproken ondersteuning gegeven in een levensfase waar dat even nodig was. 

Voor mij is hulp vragen niet ongewoon. Zelf ervaren wat therapie met me doet maakt dat ik ook beter betrokken kan zijn bij wat de ander meemaakt en hoe ik het beste ondersteuning kan bieden. En toch, kwetsbaar openstellen is spannend. Je weet immers nooit wat er gaat gebeuren als je een beetje risico neemt. Maar, het is echt zo: twee weten meer dan één. Zo af en toe is het gewoon gezond en goed -en moedig- om je kwetsbaar te tonen. Meestal valt de reactie mee die je daarop krijgt weet ik uit eigen ervaring.

Referenties

Mensen ervaren mij als betrokkenen, snel vertrouwd en snel tot de kern kunnen komen, niet eindeloos over het probleem praten, kijken naar wat goed gaat ook, gericht op wat nu helpend is, respectvol confronterend waar nodig, hij zet je aan het ‘werk’ zonder het gevoel te krijgen dat je aan het werk bent, oplossingen geeft hij niet (die ontdek je vanzelf als je merkt op het goede spoor te zitten… ). 

Heb je een vraag?

Stuur mij gerust een mail met je vraag: janduits@reeel.nl

Als je wilt kan ik terugbellen om je vraag te bespreken en direct advies te kunnen geven. Dit is gratis en vrijblijvend. Wil je hier gebruik van maken, geef dan ook even jouw telefoonnummer door.

NB: jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik vind privacy ook belangrijk.

Mijn registraties

Ik ben als Gestalt Psychotherapeut en Relatietherapeut geregistreerd bij:

  • NVAGT (Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalt Therapie)

  • EAGT  (European Association for Gestalt Therapy)

  • RBCZ (Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg

  • Registerplein (Kwaliteitskeurmerk Sociaal Professionals)

Mijn code AGB: 90-040930
Praktijkcode: 90-19324

NVAGT-beroepscode: over verantwoordelijkheid, zorgvuldigheid, vakbekwaamheid, klachtrecht, etc

Kamer van Koophandel: 58020632

BTW-nummer: 93704264B 01

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someoneShare on LinkedIn
mei 1st, 2017 admin
e