top image

Weekend Relatietherapie in Zeist (Het Utrechts Landschap)

Het weekend relatietherapie is een unieke manier waarmee je samen in zeer korte tijd kunt leren makkelijker en liefdevoller te converseren. Niet meer te verzanden in vervelende strijd en nare stiltes.

Dit bijzondere weekend beslaat drie dagen, 2 overnachtingen in een luxe hotel te Zeist, met lunch en diner arrangement.

Uitspraken en ervaringen van partners over hun weekend:

  • ‘Duidelijkheid over wat we werkelijk bedoelen te zeggen, thuis lukte dat maar niet’

  • ‘Nieuwe manier van aandacht, beter luisteren, andere kijk op hoe we met elkaar omgaan’ 

  • ‘We kwamen nader tot elkaar, dat was wel spannend maar ook bevrijdend’

  • ‘Irritaties beter bespreekbaar maken, emoties (h)erkennen’

  • ‘Gevoelens, tja. We hadden het er liever niet over, nu blijkt dat dit ook niet hoeft, mag wel’ 

  • ‘Onze strijd ging vaak over ons eigen gelijk, dat doen we niet meer’

  • ‘Met z’n tweeën door blijven sudderen over hetzelfde kost zoveel energie, we raden ieder ander stel aan om je relatie te verrijken door er hulp bij te vragen’

  • ‘De bevrijding die je ervaart als je weet hoe het veel beter kan is erg fijn’

Werkwijze   

Voordat het weekend begint bereid ik me voor aan de hand van jullie vooraf ingebrachte vragen en wensen. 

Ik laat jullie kennis maken met mijn relatie-interactiemodel, waarmee je makkelijker inzicht krijgt om het beter te doen. Iedere sessie heeft als doel te leren meer openheid te creëren in jullie relatie en effectiever contact te hebben, zonder vast te lopen. Deze vooruitgang heeft niet alleen gunstig effect op jullie relatie, maar werkt ook positief door op jullie contact met andere mensen.

In de vrije uren is ruimte voor verwerking, nabespreking, een drankje, uit eten samen en voldoende tijd voor ontspanning. Jullie krijgen van mij ondersteunende informatie mee, als ook een passende opdracht ter verdieping. Wat dan verder komt bovendrijven gaan we verder bespreken en bewerken op een manier die het beste past voor jullie samen.

De therapiesessies zijn verdeeld over 3 dagen: vrijdagmiddag 1 sessie, zaterdag 2 sessies, zondagochtend 1 sessie. Als jullie voorkeur hebben voor een verdeling over 3 andere dagen in de week, dan is dat bespreekbaar. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

 

In contact blijven na het weekend

Na het Relatie Weekend spreken we binnen 6 weken een vervolgsessie af. Gedurende 3 maanden na het weekend is het mogelijk contact te houden via telefoon of email.

 

Praktisch

De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Zeist. Het Relatietherapie Weekend omvat in totaal 5 therapiesessies, nazorg, en een informatiemap, inclusief het hotelarrangement (2 nachten, 2 x uitgebreid ontbijtbuffet, 2 x lunch, 2 x 3-gangen diner).

Het tarief voor het Weekend Relatietherapie bedraagt € 695 (inclusief 21% btw; 4 sessies + 1 sessie ntb). Als jullie kiezen voor het luxe hotel-arrangement van FIGI, dan betaal je slechts € 350 voor het verblijf

NB: Zonder extra sessie is inschrijving voor het relatieweekend ook mogelijk. Het tarief bedraagt dan  € 595 (inclusief btw).

Soms is het mogelijk een deel van de kosten door de ziektekostenverzekering vergoed te krijgen. Werkgevers zijn meestal wel bereid om -deels- de kosten van relatietherapie te vergoeden. Relatieproblematiek werkt ook vaak negatief door op de werksituatie. Daarom kan het voor je werkgever interessant zijn om relatietherapie te stimuleren door financieel bij te dragen.

Relatietherapie draagt zeker ook positief bij aan preventie of herstel bij burn-out, of een arbeidsconflict, psychosociale klachten, stress, chronische vermoeidheid, lichamelijke klachten zonder medische oorzaak.

 

Voor meer informatie kun je mij vrijblijvend bellen: 06 40801010 of mailen: janduits@reeel.nl

 Jullie verblijf kan ik regelen bij het luxe hotel FIGI te Zeist, dichtbij:

Slot Zeist
Park Slot Zeist

 

Kromme Rijn Bunnik
Het Utrechts Landschap

 

Oude Gracht Utrecht

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someoneShare on LinkedIn
juni 18th, 2017 reeel
Direct aanmelden
Gratis kennismaken
e